Nemzetközi foci

Végre a vezetőedző is megszólalt Neymar-ügyben

Ernesto Valverde már sejti, hogy elveszíti-e egyik legjobbját a Barcelona.

– Megpróbálok valós dolgokról beszélni, nem olyanokról, amelyek csak megtörténhetnek. Várni fogunk, de úgy gondoljuk, hogy Neymar a következő szezonban is minket fog segíteni. Most is itt van velünk, pályára lépett, és reméljük, hogy marad – nyilatkozta a katalánok szakvezetője, miután csapata 3-2-re legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Nemzetközi Kupájának keretein belül, Miamiban.

Hozzátette, ahogyan az összes játékosuktól, úgy Lionel Messitől is azt várják, hogy tudása legjavát nyújtsa, és amint láthat, rendkívül magas szinten játszik.

– Lelkesek vagyunk, és az elvárásunk saját magunkkal szemben, hogy minden trófeát megnyerjünk – fogalmazott az edző, aki elárulta, az eredmények helyett elsősorban a saját játékuk kivitelezésére összpontosítanak, próbálják mindig uralni a játékot és gólhelyzeteket kidolgozni.

A Real elleni találkozóról elárulta, hogy nehéz volt a nagy meleg és a páratartalom miatt. Éppen ezért nem volt megfelelő a meccs ritmusa, de a Barca nagyon jól irányította a játékot.

Olvasói sztorik