Nemzetközi foci

Öt gól, trükkök, zsenik: a világ végén is parázs az El Clásico

Vajon ez volt Neymar búcsúmeccse?

A Barca győzött, de a meccs kontrája a Real Madridé (Asensio). A Bajnokok Nemzetközi Kupája nevű, Egyesült Államokban zajló felkészülési tornán 3-2-re végzett egymással a két spanyol klubóriás.

Ahogy azt beharangoztuk, Ronaldo Madridba utazott, hogy hétfőn tanúként nyilatkozzon az adócsalási ügyében, ezért kihagyta a derbit, ám a többi sztár ott volt a pályán.

DÖBBENETES GÓLOK!
Figyelem, figyelem! Az egyes vágányon Sallói IC érkezik! – VIDEÓ
Sterling pofátlan gólja is kellett a City kiütéses győzelméhez – VIDEÓ

Neymar is, könnyen lehet, hogy utoljára a Barcában, ha hinni lehet a katalán sportsajtónak, a jövő hét elején megállapodik a PSG-vel.

Leo Messi villámgyorsan, már a harmadik percben vezetést szerzett az FCB-nek, majd nem sokkal később Rakitic is betalált. Valverde edző egyébiránt szinte egyáltalán nem nyúlt a csapathoz, ezt a kezdőt akár az elődje, Luis Enrique is összeállíthatta volna.

A Real nem omlott össze a két kapott góltól, épp’ ellenkezőleg, Kovacic és Asensio még az első félidőben kiegyenlített. A slusszpoén Piquéé volt, aki a balról érkező szabadrúgás után olyan egyedül maradt, hogy könnyedén beemelhette a labdát a kapuba.

Real Madrid–FC Barcelona 2-3 (2-2)

Real Madrid: Navas – Carvajal (Hakimi, 74.), Varane (Vallejo, 46.), Ramos (Nacho, 46.), Marcelo (T. Hernández, 74.) – Modric (Isco, 46.), Casemiro (M. Llorente, 74.), Kovacic (Ceballos, 74.) – Bale, Benzema, Asensio (Lucas, 46.). Vezetőedző: Zinédine Zidane
Barcelona: Cillessen – Al. Vidal, Piqué, Umtiti, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, L. Suárez, Neymar. Vezetőedző: Ernesto Valverde
Gólszerző: Kovacic (14.), Asensio (36.), ill. Messi (3.), Rakitic (7.), Piqué (50.)

Olvasói sztorik