Nemzetközi foci

Madridi szupersztárral erősít a Barca?

Elképesztő igazolás lehetőségét szellőztette meg a Marca.

A madridi sportnapilap információi szerint Barcelonában komolyan felvetődött, hogy Antoine Griezmann-nal pótolják a vélhetően Párizsba igazoló Neymart. A hír elsőre megdöbbentőnek tűnik, már csak azért is, mert a francia támadó nemrég hosszabbította meg a szerződését 2022-ig az Atlético Madriddal.

Igen ám, csakhogy a Marca emlékeztet rá, Griezmann kivásárlási záradéka százmillió euró, és bár ez horribilis összeg, mégis kevesebb, mint amennyibe Philippe Coutinho vagy Paulo Dybala kerülne.

MICSODA SZTORIK!
Neymar távozásáért fohászkodik Ramos
Ha nem áll le, Párizsban is ünnepelt sztár lesz Dani Alves – VIDEÓ

A 26 esztendős francia csillag mellett szólhat az is, hogy remekül ismeri a LaLigát, hiszen a Real Sociedadnal lehúzott évek után már három idényt töltött az Atletiben.

Mindeközben Josep María Bartomeu, a Barcelona elnöke megszólalt Neymar kapcsán. A csapattal az Egyesült Államokban tartózkodó sportvezető kijelentette, a kivásárlási ár szerepel a brazil futballista szerződésében.

– Ha távozni akar, akkor fizesse ki, és menjen. Nem beszéltünk vele. Amint hazaérünk Barcelonába, leülünk vele rendezni a dolgokat. Azzal a pénzzel, amit kapnánk érte, megerősítenénk az együttest – tette hozzá az elnök.

Olvasói sztorik