Nemzetközi foci

Újabb csatár távozhat a Real Madridtól

Álvaro Morata után újabb klasszis is új klubot kereshet magának.

A spanyolDiario Golbeszámolója szerint Karim Benzema úgy érzi, elárulták, becsapták a Real Madridnál. A legnagyobb sztárok szerződését meghosszabbították, a franciának viszont nem tettek új ajánlatot, pedig számított rá.

Állítólag már most is csak azért lehet tagja a csapatnak, mert Zinedine Zidane vezetőedző honfitársa és egyik kedvence, de a gazdasági döntésekbe valószínűleg ő sem szólhat bele, ez Florentino Pérez elnök felségterülete.

Márpedig a klub első embere úgy döntött, nem hosszabbít Benzemával, ezt a trénernek is el kell fogadnia. A pletykák szerint Pérez azt a verziót támogatta, hogy a franciát adják el, Álvaro Moratát pedig tartsák meg, hiszen ő fiatalabb, ezért több potenciál van benne.

Végül nem így alakult, mert a spanyol válogatott csatár a Chelsea-hez igazolt, de ez nem változtat a Benzemával kapcsolatos döntésen, ráadásul az ő távozása esetén könnyebb lenne megszerezni Kylian Mbappét.

Az elnök egyértelmű vágya a Monaco fiatal csatárának leigazolása, de Zidane különösen lelkesedik Benzema iránt, aki ráadásul az eddiginél több pénzt akar keresni. Vannak persze más erősítési tervek is, ha Mbappé nem jön, akkor Pierre-Emerick Aubameyang vagy Paulo Dybala lehet a következő célpont.

Olvasói sztorik