Nemzetközi foci

Íme a Real Madrid B-terve, ha lemarad Mbappéról

Egy másik tinizseni a kiszemelt.

Az egész futballvilág figyelemmel kíséri Kylian Mbappé szappanoperáját. A nyár egyik nagy kérdése, hogy megy-e a Real Madridba vagy marad a hercegségi klubnál. Az elmúlt idényben a franciáknál bajnokságot nyerő és 24 gólt szerző szupertehetség nyilván nem zárkózik el attól, hogy a királyiakhoz csatlakozzon, hisz két példaképe is ott dolgozik: a vezetőedző Zinedine Zidane és a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo.

Ettől függetlenül természetesen könnyen előfordulhat, hogy a tinicsatárról végül lemarad a királyi gárda, így nem meglepő, hogy a Real B-terven is gondolkodik. A Diario Gol szerint négy lehetőség is megfordult Zidane fejében.

Az egyikük a Manchester United üdvöskéje, Marcus Rashford. A Vörös Ördögök 19 éves felfedezettje az elmúlt szezonban Zlatan Ibrahimovic mellett kevés lehetőséget kapott, csupán 16 alkalommal lépett pályára. Az angol tinédzser azonban lázasan készül az új idényre, komolyan gondolja, hogy helyet szorít magának Manchesterben, hacsak a Real nem gondolja máshogy. Mindenesetre az nem könnyíti meg Florentino Pérez elnök dolgát, hogy Rashfordot még három évig köti csapatához a szerződése.

Zidane másik három B-terve sem gyenge eresztés: Pierre-Emerick Aubameyang a Dortmundból, Kasper Dolberg az Ajaxból és Timo Werner az RB Leipzigből. A Real Madrid megengedheti magának, hogy ilyen magasságokban szemezgessen. Szinte garantálható, hogy az öt remek csatárból legalább egy valamikor a Blankókat fogja erősíteni – írja az m4sport.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik