Nemzetközi foci

Messi és Suárez győzködte Neymart a maradásról

A több mint egyórás beszélgetés végén a brazil döntött jövőjéről.

A nyári átigazolási szezon leginkább figyelemmel kísért ügye Neymarhoz fűződik, akivel kapcsolatban az utóbbi hetekben szinte naponta felmerül a kérdés, hogy Barcelonában marad vagy a Paris Saint-Germainhez szerződik.

A katalán Sport ezúttal arról ír, hogy az Egyesült Államokban edzőtáborozó Barca két klasszisa, Lionel Messi és Luis Suárez szombat este komoly beszélgetést folytatott Neymarral, akit egyértelműen meg akartak győzni arról, hogy ne igazoljon sehova, hiszen a legjobb helyen van.

A cikk szerint Neymar figyelmesen hallgatta végig társai érveit, a beszélgetés végén pedig azt mondta nekik, hogy „maradok”. A Barca-fanok tehát bizakodhatnak, és várhatják, mikor áll ki a brazil a nyilvánosság elé, hogy megerősítse döntését.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.