Nemzetközi foci

Három napon belül klubot válthat a Barca szupersztárja

Ha nyélbe ütik az üzletet, minden idők legmagasabb átigazolási díja cserél gazdát, és a brazil csillag lesz a világ legjobban kereső futballistája.

Katalán és francia lapértesülés szerint Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain katari tulajdonosa jövő szerdáig le akarja zárni a „Neymar-műveletet”. Mindez azt jelenti, hogy hétfőn vagy kedden bejelenthetik, a Barcelona brazil támadója minden eddigi igazolási rekordot megdönthet.

Leírni is elképesztő, a PSG a hírek szerint 222 millió eurót, azaz csaknem 68 milliárd forintot fizet a Barcának, Neymar pedig azon nyomban a világ legjobban kereső futballistájává válhat. A goal.com úgy tudja, a 25 esztendős játékos évi harminc millió eurós fizetést tehet zsebre, de már az aláírásáért is kap negyven milliót a párizsiaktól.

Amint arról már beszámoltunk, a Le Parisien információi szerint a Barcelona brazil klasszisa már közölte csapattársaival: a PSG-ben szeretné folytatni pályafutását. A katalán csapat jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, a portál úgy tudja, a brazil zseni az öltözőben legközelebbi barátainak árulta el távozási szándékát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik