Nemzetközi foci

Figyelem! Neymar elárulta, távozik-e Barcelonából

A brazil zseni reagált a PSG-hez igazolásáról szóló pletykákra.

A hét elején robbant az átigazolási bomba, miszerint a PSG kifizeti Neymar 220 millió eurós kivásárlási árát. A pletykák szerint a Barcelona brazil csillaga ki akar lépni Messi árnyékából, ezért szívesen igazolna a párizsiakhoz. Állítólag Neymar édesapja már Párizsba utazott tárgyalni, de a klasszis most megtörte a csendet, és reagált az elmúlt napok híreszteléseire.

– A legutóbbi volt a legjobb szezonom a Barcelona színeiben. Jól alkalmazkodtam a városhoz, a klubhoz és boldog vagyok itt. Ez tükröződik is egy sportoló teljesítményén. Ebben a szezonban még kényelmesebben éreztem magam, mint korábban. Még úgy is, hogy nem nyertük meg a trófeákat, amiket akartunk. Nagyszerű meccseket játszottunk és hihetetlen pillanatokat éltünk át. Most azon kell dolgoznunk, hogy a következő idényben még sikeresebbek legyünk – mondta Neymar a Goalnak.

A PSG szimpatizánsainak sem kell a kardjukba dőlniük, ugyanis egy videó is napvilágot látott, amelyen az újságírók szintén az esetleges Párizsba igazolásáról kérdezik Neymart, aki azonban nem nyilatkozik, némán beül az autójába és távozik a helyszínről.

Olvasói sztorik