Nemzetközi foci

Mourinho nem cserélt, inkább kiállíttatta durva játékosát – VIDEÓ

A portugál tréner szerint nem ért pirosat Valencia belépője.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Manchester United 2-1-re legyőzte az amerikai edzőtáborában a Real Salt Lake gárdáját. A meccs 66. percében piros lapot kapott Antonio Valencia, aki hátulról csúnyán beleszállt az amerikai együttes 20 éves középpályásába, Sebastián Saucedóba.

Ezt követően a játékvezető azt mondta az MU menedzserének, José Mourinhónak, hogy cserélje le játékosát, vagy kénytelen lesz kiállítani. A portugál elégedetlen volt a játékvezető döntésével, azt mondta neki, hogy nem akarja levenni a pályáról játékosát – végül villant a piros.

– A játékvezető megkért, hogy cseréljem le Antoniót, de nem tettem meg, mivel nem értettem egyet a kiállítással. Saucedo – azt hiszem, így hívják a srácot – kifejezetten agresszív volt a második félidőben, például Mata is lesérült, de más veszélyes megmozdulása is volt. A fiatal játékosok hajlamosak arra, hogy felfokozott állapotban játsszanak, amikor ellenünk lépnek pályára. Még barátságos meccseken is úgy állnak hozzá, mintha lenne valami tétje. Felkészülési időszakban vagyunk, nincs gond ezzel, hiszen azt is gyakorolnunk kell, ha emberhátrányban kell helytállnunk – idézi Mourinhót a Metro.co.uk.

https://www.youtube.com/watch?v=QBgX2BRdFAA

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik