Nemzetközi foci

Nincs többé MSN? Neymarról tárgyal a héten a francia csapat

Könnyen lehet, hogy távozik Barcelonából a brazil világklasszis.

Egy biztos, a Paris Saint-Germain elnöke, Nasser Al-Khelaïfi nem adja fel könnyen céljait. A párizsi klub vezetője ugyanis korábban már három alkalommal is le akarta igazolni Neymart, ám ez valahányszor kútba esett, most azonban minden eddiginél nagyobb esély mutatkozik a bombaüzletre.

A brazil támadó édesapja, aki egyben az ügynöke ugyanis a héten Párizsba repül, hogy tárgyaljon az elnökkel fia esetleges klubváltásáról. Az AS úgy tudja, Neymar szívesen játszana együtt régi barátjával, Dani Alvesszel, valamint elege van abból, hogy Messi mögött nem tud kiteljesedni, és így az Aranylabdára sincs akkora esélye. A Barcelona számára pedig a legfontosabb nyári célpont Marco Verratti megszerzése, akiért már több ajánlatot is elutasított a PSG, Neymar érkezésével azonban könnyebben túladnának a franciák az olaszon.

A párizsiak elnökének azonban mélyen a zsebbe kellene nyúlnia, hiszen a brazil világklasszis kivásárlási ára július elsejétől 222 millió euróra emelkedett. A Barca támadóját is kérdezték nem olyan régen a jövőjéről és nem adott egyértelmű választ arra, hogy maradna a katalánok kötelékében.

– Senki sem tudhatja, mi történik holnap. Jól érzem magam, de a fociban akármi megtörténhet – idézi Neymart az AS.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik