Nemzetközi foci

Eldőlt Totti sorsa, a közösségi oldalon jelentette be a nagy hírt

Végre nincs több találgatás az olasz legenda jövőjéről.

Miután az előző szezon végén lejátszotta utolsó mérkőzését az AS Romában Francesco Totti, több hír is felmerült a jövőjéről, mi szerint még nem fejezte be a karrierjét. Többek között az Egyesült Államokból és Japánból is volt ajánlata az olasz támadónak, ám a mai nap folyamán eldőlt a sorsa.

Az AS Roma legendája a közösségi oldalán tette közzé, hogy felhagy az aktív labdarúgással és hivatalosan is a „farkasok” kötelekében folytatja, de azt egyelőre nem tudja, melyik pozíció lesz számára a megfelelő – korábban arról szóltak a hírek, hogy klubvezetőként vagy sportigazgatóként akarják őt megtartani.

– Vége az életem első részének, amit focistaként töltöttem, most egy másik fontos fejezet kezdődik. Mindent elölről kezdek, idő kell ahhoz, hogy mindent megértsek, lépésről-lépésre kell haladnom. Teljes mértékben a klub rendelkezésére állok, a gyerekektől egészen az elnökig. Egészen május 28-ig csak is a labdarúgásra koncentráltam, hogy élvezzem a játékot és segíthessek a csapaton. Most tovább lépek, új fejezetet nyitok. Az új feladatomra összpontosítok, ami remélhetőleg rengeteg jó dolgot hoz majd számomra. Hogyan kellene hívnotok engem? Hívjatok csak Francescónak, ahogyan eddig is – írta Totti az oldalán.

Olvasói sztorik