Nemzetközi foci

AC Milan: Bonucci után Belotti, Morata vagy Aubameyang is érkezhet

Idén nyáron az átigazolási piac legnagyobb meglepetése kétségkívül az AC Milan, amely már eddig több mint 211 millió eurót költött, és még nincs vége az erősítéseknek. A Juventus védőjéért, Leonardo Bonucciért például 42 millió eurót adtak.

„Ez egy őrült ötlet volt, nem is akartunk nekifutni, de aztán Vincenzo Montella vezetőedző szólt, hogy próbálkozzunk bátran” – nyilatkozta Marco Fassone vezérigazgató.

„Nagyon fontos jel, hogy most Bajnokok Ligája-klubok játékosai csatlakoznak hozzánk. Bonucci érkezése jelzi a jövőt. Ő egy nagy küzdő, egy vezetőegyéniség, akinek a megszerzése remek üzlet a pályán és azon kívül egyaránt. Szerencsére most Kínában vagyunk, így megvitathatjuk a tulajdonosokkal, milyen forrásaink vannak, mert azok nem korlátlanok. Amikor visszatérünk Olaszországba, már minden rendben lesz. Minden lehetőséget szem előtt tartunk, és minden bizonnyal nagy dolgot viszünk véghez” – magyarázta a klubvezető.

Hozzátette, bár nagyon sok nevet lehetett olvasni a sajtóban, jó lenne, ha a Belotti, Morata, Aubameyang trióból valakit meg tudnának szerezni. „Meglátjuk, végül kire esik a választás, de vannak olyan nevek is, akik még nem bukkantak fel a címlapokon” – mondta.

A legújabb beszámolók azt sugallják, hogy Belotti az elsődleges jelölt, aki 40 millió euró ellenében érkezne, illetve Gabriel Palettát, M’Baye Niangot és Manuel Locatellit kölcsönadnák a Torinónak.

A dortmundi Aubameyang megszerzésére inkább a Chelsea-nek van esélye, a Real Madrid pedig több mint 80 millió eurót szeretne Moratáért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik