Nemzetközi foci

Liverpooli legenda érkezik Magyarországra

Gerrard előbb Telkibe, majd Lipótra látogat.

Lipótra érkezik jövő szombaton Steven Gerrard, a korábbi 114-szeres angol válogatott labdarúgó, aki napjainkban a Liverpool U18-as csapatának edzője – írja a Kisalföld. A híres angol klub a Rapid Wiennel kétfrontos utánpótlásmeccsen találkozik a szigetközi futballcentrumban.

Lipót valószínű, eddigi legrangosabb vendégét fogadja a jövő szombaton, ugyanis a Liverpool U18-as csapatának edzőjeként a faluba érkezik Steven Gerrard (37), a korábbi 114-szeres angol válogatott labdarúgó.

A Vörösök egyik legnagyobb legendája 1998 és 2015 között 504 mérkőzésen 120 gólt szerzett. Nyert többek között Bajnokok Ligáját,

UEFA-kupát, UEFA Szuperkupát, FA-kupát, angol Liga- és Szuperkupát is.

A liverpooli fiatalok irányítását 2017 nyarán vette át.

– Ez egy nagy lehetőséget ad nekem, hogy edzőként tanuljak és fejlődjek, miközben egyidejűleg a tudásomat, ötleteimet és tapasztalataimat átadom a fiatal játékosoknak, akiknek ez egy fontos időszak a fejlődésükben – nyilatkozta a Liverpool honlapján.

Gerrard a jövő héten érkezik a csapatával a telki edzőközpontba. Az irányításával az edzések mellett több felkészülési mérkőzést is játszanak majd magyar és külföldi együttesek ellen.
Ennek keretében július 22-én, szombaton Lipóton a szintén neves és patinás osztrák Rapid Wien együtteseivel mérkőznek. Délután fél 5 órakor a két U23-as, fél 7-től pedig a két U21-as gárda csap össze a helyi futballcentrumban.

Olvasói sztorik