Nemzetközi foci

Doll: A piros lap miatt nem nyertünk

A német szakember szerint 44 percig nagyszerűen játszott a Fradi, de a 2-4 után nagyon nehéz lesz elutazni Dániába az EL-visszavágóra.

Tudósításunkban is beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros már 2-0-ra is vezetett, majd Koch véleményes kiállítása után végül 4-2-s vereséget szenvedett a dán Midtjylland ellen az Európa Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén. A Fradi német vezetőedzője, Thomas Doll érthetően csalódottan beszélt a lefújást követően.

– Nagyon nehéz szavakat találni ez után a mérkőzés után. Mindannyian szomorúak vagyunk, a fiúk is csalódottak az öltözőben. A labdarúgásban 44 nagyszerű percért semmit sem lehet biztosra venni, nagyszerűen kezdtük a játékot, nagy dicséret jár a fiúknak, hiszen az első félidőben megvalósítottuk a tervünket. Gyorsaság, lendület és tűz volt a játékunkban, nagyszerű akciók voltak, nagyon jól magunkra találtunk. Aztán minden megváltozott. Múlt évben egy öngóllal, valamint tizenegyesekkel estünk ki, ma egy piros lap miatt nem nyertünk. Sajnálom, mert a második félidőben mindent beleadtak a játékosaim, próbáltak ellenállni, egy-két hibát persze elkövettünk, főleg a tizenegyesnél. Lehetőségünk volt rá, hogy megszerezzük a harmadik gólt, illetve hogy egy jobb eredményt érjünk el. Aludnom kell egyet, meg kell emésztenem ezt a mérkőzést. A 44. percig nagyszerűen játszottunk, 2-0-ra vezettünk, majdnem megszereztük a harmadik gólunkat. Nehéz lesz így elutazni Dániába – idézi a fradi.hu Thomas Dollt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik