Nemzetközi foci

Mbappé-ügy: két klub vezetői is találkoztak a játékossal és apjával

Mindenki beszélt mindenkivel, de egyelőre csak az a biztos, hogy még mindig a Monaco játékosa.

A francia L’Équipe információira hivatkozva az ANSA azt írta: a francia Paris Saint-Germain vezetői találkoztak Kylian Mbappé édesapjával, hogy egyeztessenek fia leigazolásáról. Az AS Monaco 18 éves csillaga igencsak kelendő játékosnak számít: a Real Madrid és az Arsenal is vinné, velük venné fel a harcot a PSG.

A francia lap úgy tudja, a találkozón Unai Emery vezetőedző, Nasser Al-Khelaifi klubelnök és Antero Henrique sportigazgató ült asztalhoz Wilfred Mbappéval.

A sztorit aztán tovább bonyolították az angol lapok, melyek kedden egy újabb találkozóról számoltak be: több forrás szerint is ebédre várta az angol Manchester City magát Kylian Mbappét, hogy jövőjéről egyeztessenek. Egyes források szerint maga Josep Guardiola volt ott a megbeszélésen, mások szerint a City vezetői egyeztettek a francia válogatott játékossal.

Ami biztos, hogy Mbappé még a Monaco focistája, a klub egyelőre azt jelezte, hogy marasztalná a futballistát. Viszont abban a legtöbb szaklap egyetért, amennyiben mégis eladják, úgy ismét megdőlhet az átigazolási világrekord.

Olvasói sztorik