Nemzetközi foci

Klasszisokból álló triót igazol a Juventus – sajtóhír

A Bayern Münchentől, a Fiorentinától és a Paris Saint-Germaintől érkezhet erősítés.

A juventusfc.hu cikke szerint az olasz Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Bayern Münchentől Douglas Costát, a Fiorentinától Federico Bernardeschit, valamint a Paris Saint-Germain középpályását, Blaise Matuidit.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus megállapodásra jutott a bajor klubbal Douglas Costa átigazolásáról, aki jelezte a klubja felé: távozni akar. A Juventus két évre kölcsönveszi Costát 10 millió euróért, majd további 30 millióért kötelező lesz megvásárolniuk. A vezetőedző, Massimiliano Allegri megerősítette, hogy Costa az egyik célpontjuk, most úgy tűnik, a szélsőt valóban sikerül megszerezniük.

A Tuttosport időközben azt szellőztette meg, hogy a Juve július 17-én lezárhatja a Fiorentina 23 éves szélsőjének, Bernardeschinek a leigazolását. A torinói napilap szerint a Fiorentina elfogadta a Juventus ajánlatát, amely 40 millió eurót plusz bónuszokat tartalmazott a futballistáért.

Szintén a Tuttosport tette közzé, hogy a Juve továbbra sem tett le a PSG francia válogatott középpályásának, Blaise Matuidinek megszerzéséről. A lap vasárnapi kiadásában egy fotót publikált Matuidiről, amit az alábbi felirat kísért: „Douglas Costa után (jöhet) Matuidi.”

Matuidi 2011 óta futballozik Párizsban, de most elhagyni készül a francia fővárost. Az ára tavaly – illetve még januárban is – 35-40 millió euró körül mozgott, most a feléért meg lehet őt szerezni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik