Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo döntött jövőjéről

A négyszeres aranylabdás portugál nem igazol el, marad a Real Madridnál.

Cristiano Ronaldo meghozta döntését, és maradni akar a Real Madrid kötelékében – adta hírül vasárnap a spanyol AS című lap.

Egy hónapja robbant a bomba, amikor az A Bola című portugál lap lehozta, hogy a portugál klasszis az ellene indított adócsalási per és a szurkolók kifütyülése miatt el akarja hagyni Spanyolországot és a Real Madridot. Az egész világot sokkoló hír óta természetesen folyamatosan jelentek meg a pletykák, hogy a 32 éves sztár vajon hol folytatja karrierjét, ám Florentino Pérez elnök folyamatosan cáfolta a híreszteléseket, és maga Ronaldo megnyugtató nyilatkozatot tett nemrég.

– Sosem mondtam, hogy távozom Madridból. A portugál csapattársaimnak az egyik vacsoránál említettem, hogy rosszulesett az utóbbi hetek bánásmódja velem kapcsolatban. Üldözöttnek és bűnözőnek éreztem magam, pedig csak a tanácsadóim és az ügyvédjeim utasításait követtem – mondta CR7, aki persze nem mondta ki nyíltan, hogy marad a király gárdánál, de az AS biztos forrásokra hivatkozva tényként közli, hogy Ronaldo meghozta döntését, és marad a Real Madrid együttesében.

Olvasói sztorik