Nemzetközi foci

De mit szól ehhez terhes párja? Orosz bombázóval randizott Ronaldo a Konföderációs Kupa alatt – FOTÓ

A Real Madrid aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo a nemrég véget erő Konföderációs Kupa miatt hosszú időt töltött Oroszországban. A portugál sztár a bronzmeccs előtt aztán hazautazott, hiszen időközben megszülettek ikergyermekei. A 32 éves sztár a nagy várakozás alatt, és a meccsek között a pihenésre szánt idejében a feltöltődésnek egy igazán kellemes módját választotta. Megismerkedett egy 22 éves gyönyörű orosz hölggyel, akit elvitt vacsorázni az orosz fővárosban.

A szőke szépség, Katerina Mateckaja egy helyi portálnak, a Szletyniknek nyilatkozott a történtekről. A fiatal nő szerint Cristiano Ronaldót lenyűgözte külleme, az együtt töltött órák pedig felhőtlenek voltak – írja az m4sport.hu

– Fesztelen volt a hangulat közöttünk. Bort ittunk, és mindvégig figyelmesen viselkedett velem. Éjfélkor hagytam el az éttermet, ahonnan hazamentem – mondta a fiatal lány a találkáról.

Az tény, hogy Ronaldo ízlése nem mondható rossznak. Viszont az is biztos, hogy a futballista nem a hűség mintapéldánya, hiszen állítólag barátnője, Georgina Rodríguez gyermeket vár a négyszeres aranylabdás világsztártól.

Olvasói sztorik