Nemzetközi foci

El sem hiszed, hogy Ronaldo mennyi pénzt keres egyetlen Instagram-poszttal

A legnépszerűbb fotómegosztó portál manapság az Instagram, amely azonban nem csak képek nézegetésére szolgál, a hátterében ugyanis kőkemény üzlet folyik. A hírességek, celebek, világhírű sportolók ezt próbálják ki is használni, és minél ismertebb valaki, annál többet tehet zsebre a csillagászati fizetése mellett.

Egyes márkák elképesztő összegeket fizetnek, hogy a hírességek az ő terméküket reklámozzák az Instagramon. Az instás posztjaikkal legjobban kereső celebek listáján az első férfi a Real Madrid aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo, akinek 108 millió forintnak megfelelő összeget kell kicsengetni egyetlen szponzorált, márkázott posztért, amit az összegért cserébe 106 millió követőhöz juttat el.

Ezzel a poszttal 108 millió forintot keresett CR7:

A top 10-be egyébként nyolc nő – a többi között Selena Gomez, Kim Kardashian és Kyle Jenner – fért fel, Ronaldo mellett egyetlen férfinak sikerült még a legjobb tízbe bekerülnie. LeBron James NBA-csillag a tizedik, egy posztja “csupán” 32 millió forintba kerül. Mondjuk az ő követőinek a száma még a 32 milliót sem érte el.

Olvasói sztorik