Nemzetközi foci

Sir Alex Ferguson durva véleménye: „Pogba? Egy szarzsák a menedzsere” – VIDEÓ

A Manchester United legendás vezetőedzője – 1986 novemberétől 2013 nyaráig dolgozott a csapat élén -, Sir Alex Ferguson a Sale Sharks rögbicsapatánál tartott előadást, az egyik válaszával pedig nagy derültséget okozott a teremben ülők körében.

Az egyik profi rögbis, Brian Mujati videón rögzítette, amint megkérdezi a visszavonult trénertől, „Hogy nem láthatták a Unitednél a modern futball eszközeivel, hogy Pogba a világ legjobb és legdrágább futballistája válhat?”

– Egyszerű, rossz volt a menedzsere. Egy szarzsák – válaszolta meglepő őszinteséggel Ferguson, odabökve Mino Raiola sztárügyvédnek, akinek a közbenjárásával végül világrekordot jelentő 105 millió euróért vásárolta vissza az MU a Juventusból Paul Pogbát, aki korábban 600 ezer euróért távozott az Old Traffordról a torinóiakhoz – írja az Independent.

– Nagyon jól ismertük már akkor is Pogbát, tudtuk, hogy jó játékos, mint ahogyan még mindig az. A lehető legjobb szerződést ajánlottuk neki, de Raiola hatására visszautasította azt – tette hozzá később Ferguson.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik