Nemzetközi foci

Nem fogod kitalálni, hogy Pogba mire költötte az első fizetését

A Manchester United középpályása, a világ legdrágább játékosa, Paul Pogba meglehetősen szegény családból származik, és jelenlegi, heti 290 ezer fontos fizetése ellenére sem felejtette el a gyökereit. Miután betört a Manchester United fiatal csapatába, Pogba olyan bért kapott, amelyet előzőleg még soha nem tapasztalt, és elhatározta, hogy megajándékozza magát két drága Louboutins cipővel.

– Erre egész életemben emlékezni fogok. 18 vagy 19 éves lehettem, amikor megvettem az első két pár Louboutins cipőmet. Mindkét pár fehér volt. Ezután egy hónapig nem mentem sehova, nem vettem semmit, le voltam sokkolva. Azt mondtam, hogy soha többet nem fogok Louboutins cipőt venni – mondta Pogba az Esquire-nek adott interjújában.

– Ez vicces volt, de amikor az emberek szűkösen élnek, akkor megtudják az értékét, és egy kicsit fura volt számomra. Úgy éreztem, hogy ez rengeteg pénz volt egy pár cipőért. Viszont az élet gyorsan halad, olyanokat kell tennünk, amelyek élvezetet adnak számunkra, de nem szabad megfeledkeznünk a többi emberről sem – tette hozzá a klasszis, akinek a féltve őrzött cipőit ellopták, amikor a Juventusban játszott.

– Kiraboltak Olaszországban és elvitték a cipőimet is. Tehát üzenném a srácnak, aki kirabolt, hogy kérem juttassa vissza nekem őket! Nagyon fontosak számomra. A többit megtarthatja, csak a cipőimet kérem vissza – nyilatkozta Pogba.

Olvasói sztorik