Nemzetközi foci

Vége a találgatásoknak, októberben jön a negyedik Ronaldo-baba

A Real Madrid portugál játékosa és barátnője, Georgina Rodriguez sejtetni engedték, hogy valóban érkezik a közös babájuk.

Vége a bizonytalanságnak: Cristiano Ronaldo lánya október végén jön a világra – írja a Bors. Habár a Real Madrid portugál játékosa és barátnője, Georgina Rodriguez ezt még nem jelentette be hivatalosan, de legutóbbi korzikai vakációjukon sejtetni engedték, hogy valóban érkezik a közös babájuk.

Katia Aveiro, Ronaldo nővére viszont elpletykálta, hogy az eddigi DNS-vizsgálatok tanúsága szerint a kislány óriásbébi lesz. Hozzátette, az immár hétéves Cristiano Jr.-nak ez lesz a harmadik testvére, ugyanis június nyolcadikán, egy amerikai szülészeten világra jött az ikerpár, Eva és Mateo. Az ő anyjuk is béranya, akárcsak Jr.-é, annyit tudni róla, hogy mexikói, és az Egyesült Államokban él és dolgozik.

Portugál és spanyol lapok értesülése szerint Evát és Mateót Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro szállította haza az Egyesült Államokból. És mivel immáron három gyerkőcre kell vigyáznia, Ronaldo a villájába új biztonsági szolgálatot fogadott fel. A Joaquín Torres által tervezett, betonból és üvegből készült, kifejezetten érdekes kinézetű házban, a La Finca erődszerű építményében kőkeményen őrzik a családját, ameddig ő a Konföderációs Kupán bizonyít Oroszországban.

Olvasói sztorik