Nemzetközi foci bajnokok ligája

Korábbi Barca-játékos is villoghat a Budapest Honvéd ellen

Korhuték spanyol kupagyőztessel erősíthetnek a BL-selejtező előtt.

Kapcsolódó cikkek

A legfrissebb izraeli sajtóhírek szerint komoly erősítésre készül a Hapoel Beer-Seva. Az Israel Hayom információi szerint Korhut Mihály együttese napokon belül leigazolhatja Isaac Cuencával. Az 1991-es születésű spanyol szélső legutóbb a Granadát erősítette, június 30-án azonban lejár szerződése a klubnál, és egybehangzó sajtóhírek szerint pályafutását Korhut Mihály klubjánál folytathatja, és a BL-ben bizonyíthat. Ha a transzfert valóban sikerül rövid időn belül nyélbe ütniük a feleknek, akkor Cuenca már a Budapest Honvéd elleni BL-selejtezőben is pályára léphet.

A most 26 éves játékos hat esztendővel ezelőtt, Pep Guardiola irányítása alatt debütált az FC Barcelona felnőtt csapatában, ám viszonylag hamar megsérült, térdproblémái miatt fél évre kidőlt. Cuenca a 2011-2012-es szezont követően így is Spanyol Kupa-, illetve Spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatta magát.

Később megfordult az Ajax, a Deportivo La Coruna és a Bursaspor színeiben is, legutóbb pedig a Granadát erősítette. Hollandiában bajnokságot nyert az amszterdamiakkal.

Olvasói sztorik