Nemzetközi foci

A Juventus egyik fontos láncszemét szerződteti a Manchester United

Álvaro Morata lehetséges leigazolása miatt bontotta meg az olaszok szakmai stábját az MU.

A Real Madrid játékosa, Álvaro Morata átigazolása lehet a nyár egyik legnagyobb szenzációja: a spanyol támadót a Manchester United szerződtetheti. Angol lapok úgy tudják, ennek az ügyletnek lett az egyik vesztese a Juventus.

Helyi beszámolók szerint az MU ugyanis leigazolta az olasz klub játékosmegfigyelői rendszerének vezetőjét, Javier Ribaltát. A szakember öt évet töltött el a zabramezeseknél, ezt követően váltott – a Juve a szakember távozását megerősítette.

Sok lap megjegyezte: Ribaltának elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a csapat ismét visszatalált a bajnokok útjára, a sorozatban nyert bajnokságok neki és az általa vezetett scout-csapatnak is köszönhető.

Az MU-nál állítólag már meg is van a fő feladata erre a nyárra: meg kell szereznie Álvaro Moratát a Real Madridtól. Nem vett zsákbamacskát a manchesteri együttes, ugyanis Ribalta volt az, aki 2014-ben meggyőzte a spanyol játékost: hagyja el a Realt a Juventus kedvéért. Mint ismert, Morata 2014 és 2016 között játszott a Juvéban, tavaly nyáron tért vissza Madridba.

Olvasói sztorik