Nemzetközi foci

Meglepő: Torinóban köthet ki Balotelli

Korábbi edzője szívesen dolgozna együtt az olasz támadóval.

Szinisa Mihajlovics, a Torino edzője szívesen dolgozna együtt ismét a Nizzában magára találó Mario Balotellivel – írja a hatharom.com.

A Nice meglepetésre a harmadik helyen végzett a francia bajnokságban a Monaco és a PSG mögött, így akár a BL főtáblájára is feljuthat, ha sikerrel veszi a selejtezőt. A nizzaiaknál Mario Balotelli lett a legeredményesebb játékos, az olasz fenegyerek 15 gólt szerzett, és ezzel a Ligue 1 negyedik legjobb góllövője lett Edinson Cavani, Alexandre Lacazette és Radamel Falcao mögött.

A még mindig csak 26 éves olasz csatár egyéves szerződést kötött tavaly a Nice-szel, ami június végén lejár, és egyelőre nem derült még ki, mi lesz vele, bár szó volt arról, hogy a francia klub újabb két évre megszerzi. Az biztos, hogy a Torino edzője, Szinisa Mihajlovics, aki a Milannál együtt dolgozott Balotellivel, szívesen látná őt újra a csapatában.

– Szükségünk van egy csatárra, de az is lehet, hogy kettőre. Balotelli a játékosom volt a Milannál, miért ne lehetne a Torinónál is? Minden Belottin múlik, rövidesen ki kell derülnie, mi lesz vele – nyilatkozta Mihajlovics, akivel a Torino kilencedikként zárt.

Az általa említett olasz válogatott csatárnak a Milan, a MU és a PSG is udvarolt, de a Toro elnöke, Urbano Cairo azt mondta, konkrét ajánlat még nem jött Belottiért, könnyen lehet, hogy azért nem, mert a külföldi csapatokat elriasztotta a 100 millió eurós kivásárlási ár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik