Nemzetközi foci

Kleinheisler: irány Kazahsztán – sajtóhír

A Bild úgy értesült, a magyar játékos új csapata az FK Asztana lesz.

Kapcsolódó cikkek

A kazah élvonalban vitézkedő listavezető FK Asztana 17 forduló után két ponttal előzi meg az Elek Ákost is soraiban tudó Kajrat Almatit.
Érdekesség, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében a Budapest Honvéd akár a kazah éllovassal is szembe kerülhet.

FRISSÍTVE!

A Bild információi szerint Kleinheisler László hétfőn már orvosi vizsgálaton vesz részt csapatánál, amely valószínűleg a kazah FK Asztana lesz. Minderről a Weser-Kurier is beszámolt. A beszámolók szerint a Kleinheisler-ügy végére legkésőbb hétvégéig pont kerülhet, addigra biztosan eldől a sorsa.

Előzmények

Korábban beszámoltunk arról, hogy a nyári átigazolási szezonban Kleinheisler Lászlót szinte biztosan újra kölcsönadja a Werder Bremen. A legutóbbi sajtóhírek kelet-európai csapatról szóltak – erről a brémai klub sportigazgatója, Frank Baumann nyilatkozott a Werder Stubénak.

A Bild információi szerint a 23 éves magyar középpályás iránt kazah csapat érdeklődik nagyon élénken. Kleinheislerért következő csapata 100 ezer eurót fizethet, plusz 500 ezres opcióval később végleg megvásárolhatják.

Olvasói sztorik