Nemzetközi foci

„Szükségük van rád!” ‒ Zidane telefonon hívta Ronaldót

A Real Madrid francia edzője igyekszik marasztalni a portugál csatárt.

Kérdésessé vált Cristiano Ronaldo jövője a Real Madridban, miután az adócsalási ügyének kirobbanását követően állítólag bejelentette, hogy távozni akar Spanyolországból.

Zinedine Zidane vezetőedző reméli, hogy meggyőzheti és maradásra bírhatja a játékost. Amint meghallotta a szándékát, felhívta az oroszországi Konföderációs Kupát tartózkodó portugált, hogy megvitassa vele a bejelentését, és elégedetlensége valódi indokairól érdeklődjön.

Zidane szavai sokat jelentenek Ronaldo számára, hiszen egyedül a francia edző volt képes elfogadtatni vele, az elmúlt szezonban már kevesebbet játszott.

Az edző elmondta Ronaldónak, hogy a Real Madrid előtt még számos nagy győzelem és kiváló eredmény áll, de rá is szüksége van a csapatnak, nem csak góljai, de a győztes mentalitása miatt is.

Zidane egyébként mindig azt mondta, hogy akarata ellenére senkit nem akar megtartani, mert nem szeretne olyan játékost, akinek nem százszázalékos az elkötelezettsége a csapat iránt. Az edző nem egyedül igyekszik meggyőzni Ronaldót, hiszen Sergio Ramos csapatkapitány is felhívta őt, hogy meggyőzze a maradásról.

Olvasói sztorik