Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo visszatérhet előző klubjához

A világ legjobb játékosa ismét együtt dolgozhat José Mourinhóval.

A Tuttosport értesülései szerint előző klubja, a Manchester United is nagyon szeretné megkaparintani Cristiano Ronaldót, aki adócsalási ügye kirobbanása után állítólag a csapattársainak bejelentette, hogy távozni szeretne a Real Madridtól, sőt az országot is elhagyná.

Az olasz portál szerint az angolok 210 millió eurót, valamint David De Geát kínálják Cristiano Ronaldóért és Alvaro Moratáért cserébe. A kapus már az előző szezonban is közel állt ahhoz, hogy a spanyol fővárosba szerződjön.

Ugyanerről a brit The Sun is beszámolt. A cikk emlékeztet rá, hogy a 32 éves csatár tavaly hosszabbított szerződést 2021-ig a Realnál, ezért a kivásárlási ára nagyjából egymilliárd euró, de a klub szerint a spanyol klub körülbelül 170 millióval is megelégedne, de az említett hármas ügyletben az angolok szerint 205 millió euró lenne a pénzmozgás.

Mindez azt jelenti, hogy javulnak a Juventus esélyei Gianluigi Donnarumma megszerzésére, hiszen így aligha lesz a Real játékosa. Az AC Milan fiatal kapusa nem újítja meg jövő nyáron lejáró szerződését Milánóban.

A Corriere dello Sport legfrissebb beszámolója szerint a francia Paris Saint-Germain közben 140 millió eurós ajánlatot készül tenni a Spanyolországból elvágyódó portugál klasszisért, aki így természetesen a világ legdrágább játékosa lenne. Korábban már megírtuk, hogy Ronaldo ügynökével, Jorge Mendesszel már felvette a kapcsolatot a párizsi klub, amely évi 30 millió eurós fizetéssel csábítja a négyszeres aranylabdást.

Olvasói sztorik