Nemzetközi foci

Közel a váltás: Donnarumma aligha marad Milánóban – sajtóhír

Célegyenesben a Real Madrid?

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy Gianluigi Donnarumma biztosan nem hosszabbítja meg 2018 nyarán lejáró szerződését az AC Milannal, így bizonytalan, a 2017-2018-as szezont melyik csapat színeiben kezdi meg.

A Marca szerint a tiniszenzáció számára négy forgatókönyv lehetséges.

A lap szerint a legvalószínűtlenebb forgatókönyv szerint az olasz kitölti szerződését a milánóiaknál, majd 2018-ban ingyen távozik a klubtól. Ezen esetben a Rossoneri egy eurót sem keresne legnagyobb tehetségén.

Ha a Milan „bosszút” szeretne állni, akkor könnyen elképzelhető, hogy Donnarumma a soron következő szezont végigpadozza, majd pedig ingyen távozik ahhoz a csapathoz, amelyhez szeretne.

A legvalószínűbb eset mégiscsak az lehet, hogy az olasz nyáron klubot vált. Szerződése jövő nyáron lejár, ám így is 30-40 millió eurót kaszálhat rajta az AC Milan.

A Real Madrid régóta sorban áll az olaszok üdvöskéért, így könnyen elképzelhető a Marca szerint, hogy a felek minden további huza-vonát és felesleges időpazarlást megspórolva gyorsan megegyeznek, és Donnarumma napokon belül komoly átigazolási díj ellenében csatlakozik a királyi gárdához.

Olvasói sztorik