Nemzetközi foci

Dárdai játékosa lehet az Európa-bajnokság legnagyobb sztárja

Spanyol–német csatát várnak a bukik az U21-es döntőben.

Péntektől Lengyelország ad otthont az U21-es Európa-bajnokságnak, melyen 12 ország utánpótlás-válogatottja vesz részt. A csapatokat három darab négyes csoportba sorsolták, és az első helyezetteken kívül csak a legjobb második jut tovább, rögtön az elődöntőbe.

A nemzetközi fogadóirodák szerint a német fiatalok aranyérmére van a legnagyobb esély, rájuk adják a legkisebb szorzót: átlagban négyszeres pénzt fizet, ha valaki Németországra fogad. Nem tartják sokkal esélytelenebbnek a spanyolokat sem, akiknek a végső sikerére 4.5-es szorzót kínálnak az irodák. A két fő esélyest hetes szorzóval a portugál és az olasz nemzeti együttes követi, míg tízszeres pénzt nyerhet, aki szerint az angol válogatott nyeri az U21-es Európa-bajnokságot.

Nagy figyelem övezi a fiatal sztárokat, főleg a támadókat – a torna gólkirály-jelöltjeit. Több fogadóiroda szerint a spanyol Sandro Ramírez (Málaga) és a német Davie Selke – akit nemrég igazolt le a Dárdai Pál vezette Hertha BSC – a legesélyesebb a legjobb mesterlövész díjra: mindkét támadóra nyolcas oddszot kínálnak. Mögöttünk szorosan következik az angol Tammy Abraham (Chelsea), a spanyol Inaki Williams (Bilbao) és Gerard Deulofeu (Everton), valamint a napokban Bayern Münchenhez igazoló Serge Gnabry, akiknek a gólkirályi címére egyaránt tízes szorzóért lehet fogadni.

Olvasói sztorik