Nemzetközi foci

Zidane leadta kéréseit az új szezonra

Aligha igazol új kapust a Real, James viszont távozhat...

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Real Madrid mestere, Zinedine Zidane leadta jövő évi (2017-2018-as szezon) kívánságlistáját, mely alapján a legfontosabb szempont, hogy a keret magja együtt maradjon.

A francia mester hisz Keylor Navasban

Továbbra is bizonytalan, vajon érkezik-e David De Gea a spanyol fővárosba, de úgy tűnik: Zidane elégedett és boldog Keylor Navas teljesítményét látva, ezért feleslegesnek ítéli meg új hálóőrt igazolni 75 millió euróért.

Megtartani Moratát

Premier League klubok érdeklődése mellett az olasz vonal is él Morata esetében, ám a francia szakember maximálisan ragaszkodik játékosához, akinek a következő szezonban még több lehetőség juthat Madridban. A Marca szerint ugyanakkor ha Morata mégis távozik, biztos új játékost igazolnak posztjára.

Érkezhet: Theo Hernández and Marcos Llorente

Az Atl. Madrid kölcsönjátékosaként szerepelt az Alaves színeiben Theo Hernández, aki Fabio Coentrao helyettese lehet a csapatban. A 22 éves Marcos Llorente kölcsönből (Alaves) térhet vissza a Realhoz, és bizonyíthat az első keretnél. Casemirónak gyakorlatilag egész szezonban nem volt helyettese, ezt az űrt tölthetné be a fiatal spanyol.

Vallejo esélyt kap

Az Eintracht Frankfurtnál szerepelt kölcsönben Jesus Vallejo, aki nyáron még a spanyol válogatottal az U21-es Eb-n is szerepel. A német kölcsönjáték annyira meggyőzte Zidanékat, hogy Vallejóval a királyi gárda amerikai túráján is számítanak. A fiatal akár Pepe utódja is lehet a védelem közepén.

James Rodríguez távozhat

Sem Zidane, sem pedig a Real vezetők nagy valószínűség szerint nem gördítenek akadályt a kolumbiai játékos távozása elé, aki vélhetően a PL-ben igazol – derül ki a Marca összeállításából.

Olvasói sztorik