Nemzetközi foci

Marco Rossi két évre aláírt a DAC-hoz – sajtóhír

Olasz lapok szerint már megszületett a megállapodás.

Tényként közli a football-italia.net honlapja a Sky Sportra hivatkozva, hogy a 2016-17-es szezon végén a Budapest Honvéd éléről távozó Marco Rossi kétéves szerződést írt – plusz egyéves opcióval – alá a mai nap folyamán a szlovákiai DAC Dunaszerdahelynél.

A cikk hozzáteszi, hogy az olasz tréner segítője Cosimo Inguscio lesz a felvidéki klubnál. A hírt egyelőre a DAC hivatalos honlapja nem erősítette meg.

Mint ismert, Rossi a Videoton elleni 1-0-ra megnyert bajnoki döntő után jelentette be, hogy távozik Kispestről, ám utólag elmondta, már a télen meghozta ezt a döntését. Az olasz szakember a héten saját közösségi oldalán jelentette ki, hogy nem a pénz miatt hagyta el a Honvédot, hanem mert tisztességtelen ajánlatot kapott, ami egy egyéves szerződést takar, ugyanazokkal a kondíciókkal, mint az előző két idényben.

Ennek alapján tehát úgy tűnik, hogy távozik a DAC-tól a tavaly októberében kinevezett László Csaba, akivel a csapat mérlege huszonkét találkozón tizenegy győzelem, hét döntetlen és négy vereség volt.

Olvasói sztorik