Nemzetközi foci

Miriuta: Kicsit bánom már, hogy nem Kínát választottam

A szakembert meglepte a menesztése, de visszatér Budapestre és várja az ajánlatokat.

Kapcsolódó cikkek

Közös megegyezéssel szerződést bontott Miriuta Lászlóval a kolozsvári CFR labdarúgócsapata, annak ellenére, hogy alig egy hónapja még egy évvel meghosszabbították a szerződését. A DIGI Sport, Reggeli Start műsorában a labdarúgóedzőt kérdezték.

– Igen, engem is meglepett a hír. Találkoztam tegnap a kolozsvári vezetőkkel, megegyeztünk fél óra alatt és felbontottuk a szerződésemet. Új befektető érkezett, akinek új elképzelése van, ezért teljesen új szakmai stábbal vágnak neki a következő szezonnak. Az eredményekkel nem volt gond, elértük a Play Offot, a negyedik helyen zártunk, azt mondták nekem a vezetők, minden rendben van, de ha új emberek kerülnek képbe egy klubnál, akkor nem tudsz mit csinálni.

– Februárban volt egy ajánlatom Kínából is, majdnem egymillió eurót ajánlottak, de nem mentem, mert a Play Offban nem akartam otthagyni csapatomat. Kicsit bánom már, hogy így döntöttem és nem mentem Ázsiába. Most hazatérek Budapestre, pár napot pihenek és várom az ajánlatokat. Romániából már két-három klub hívott, de nem akarom elsietni a döntést. Szabad edző vagyok, nyitott vagyok magyar kispadra is, hiszen itt él a családom. Bármi elképzelhető a következő napokban – így Miriuta, aki elárulta, egy napon szeretne a magyar válogatott szövetségi kapitánya lenni, de szerinte ehhez a pozícióhoz még túl fiatal, de az álma a nemzeti kispad.

Olvasói sztorik