Nemzetközi foci

A City spanyolja távozni akar: a játékidővel és az időjárással sem elégedett

„A lányaim arca olyan, mintha barlangban élnének."

A Guardion információ szerint az időjárás és a kevés játéklehetőség miatt Nolito távozni szeretne a Manchester Cityől. A spanyol támadó elsőszámú kérője a Sevilla.

A 30 éves játékos a mögöttünk hagyott szezonban csupán kilenc PL-mérkőzésen volt kezdő, az El Transistor rádióállomásnak pedig megerősített, nem is szeretne hosszútávon letelepedni Manchesterben. A Sevilla mellett sajtóhírek szerint az Atl. Madrid, a Real Betis és a játékos korábbi klubja, a Celta Vigo is tárt karokkal várja.

– Szerződés köt a Cityhez, szóval a klub dönt sorsomról, de távozni szeretnék. Hat hónapja nem játszhattam, ennek ellenére mindent megteszek azért, hogy a spanyol keretbe ismét bekerüljek. Csak nagyon-nagyon kicsit tanultam meg angolul, nehéz a nyelv. Alapszavakat, mint például a „holnap”, „jó napot”, „jó reggelt” – ilyeneket tanultam meg, ami nem sok. A lányaim arca nagyon megváltozott az itt tartózkodásunk alatt, olyan, mintha az elmúlt hónapokban barlangban éltek volna.

Nolitóért tavaly nyáron 13,8 millió fontot fizetett a Manchester City a Celtának, de Guardiola irányítása alatt nem tudott magának fix helyet követelni a manchesteri kezdőben.

Olvasói sztorik