Nemzetközi foci

Visszatér? Ronaldónak hiányzik a Manchester United

A portugál klasszisnak nagyon nem tetszik, hogy a Real Madrid szurkolói kifütyülik.

A Real Madrid aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo elárulta, hogy amikor a királyi gárda szurkolói kifütyülik, akkor az mindig emlékezteti arra, hogy mennyire hiányzik neki a Manchester United. A portugál szupersztárt nagyon bántja, hogy saját közönsége rendszeresen kifütyüli annak ellenére, hogy 2009-es spanyol fővárosba igazolása óta lejátszott 241 mérkőzésén 289 gólt szerzett a Real Madrid színeiben.

A négyszeres aranylabdás és Európa-bajnok játékos nyolc év elteltével is arról beszélt, mennyivel jobban élvezte azt a szurkolói támogatást, amelyet a Manchester Unitednél és Angliában kapott, bár leszögezte: Spanyolországban is boldog.

– Nagyon nem tetszik nekem, hogy a saját szurkolóink hazai pályán fütyülnek ki engem. Ez nem normális dolog. A Manchesterben töltött éveim alatt ez soha, de soha nem történt meg – nyilatkozta Ronaldo a spanyol La Sexta tv-csatornának. – Talán Angliában mindez azért más, mert a mentalitásuk is más az ottani embereknek. Nagyon boldog vagyok, hogy Spanyolországban lehetek, de természetesen nagyon hiányzik Anglia, mert ezeket az emlékeket nem lehet kitörölni – zárta szavait CR7.

Olvasói sztorik