Nemzetközi foci

Kiszakadt a pénzeszsák! Újabb 40 milliós igazolást jelenthet be a City

Még csak június elsején vagyunk, de máris elköltött igazolásokra 90 millió eurót a Manchester City együttese, amely a múlt héten 50 millióért leigazolta a Monacótól Bernardo Silvát, ma pedig 40 millióért a Benfica kapusát, Éderson Moraest. Nos, úgy tűnik, a Citynél komolyan gondolják a nyári erősítéseket, és még több pénzt költenek el, ugyanis a Sky Sport információi szerint a manchesteri kékek közel állnak ahhoz,
hogy újabb 40 millió eurót kifizetve szerződtessék a Monaco hátvédjét,
Benjamin Mendyt.

A 22 éves, egyszeres francia válogatott baloldali védő a távozó Gael Clichyt pótolhatja a csapatban, és az angol sajtóhírek szerint a megegyezés megszületett az átigazolásról, így napokon belül hivatalosan is bejelenthetik az érkezését. Mendyt tavaly nyáron 13 millió euróért igazolta a Monaco a Marseille csapatától, és a mögöttünk álló szezonban 39 tétmérkőzésen 1 gólt, illetve 11 gólpasszt jegyzett.

Mint ismert, a Manchester City már számos távozót is bejelentett a bajnokság befejezése óta: a fentebb említett Clichy mellett Willy Caballero, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta, és Jesús Navas is elhagyja a klubot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik