Nemzetközi foci

Honvéd: Rossi már télen eldöntötte, hogy távozik

Hemingway egyben tartaná csapata keretét, az átigazolási pletykákat pedig kitalációnak tartja.

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

A 65 esztendős klubvezető elmondta, Marco Rossi már február tájékán elhatározta, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, ugyanis egy olyan bajnokságban szeretné kipróbálni magát, ahol a magyar béreknek a sokszorosáról beszélhetünk. Hemingway a tavasszal kétszer is megkérdezte Rossit a maradásról, ám mivel nemet mondott, elkezdték keresni az utódját.

Kitért a nyári átigazolásokra is, s mind mondta, nem szeretné kiárusítani csapatát, ám megfelelő áron bárki távozhat. Szót ejtett a válogatottba meghívót kapó Gróf Dávid és Eppel Márton jövőbeli sorsáról is, ugyanis bízik benne, hogy mindketten a Honvédnál kezdik meg a következő idényt. – Mindkettőjüknek hosszú távú szerződésük van, nincs semmiféle megkeresés velük kapcsolatban. Ha nagy ajánlat jön, meghallgatjuk, de eddig nem látok semmit ebben az irányban. Én is olvasom a híreket, ezek mind kitalációk, amiket ügynökök és más személyek terjesztenek – zárta szavait.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik