Nemzetközi foci

Hart fontos bejelentést tett a jövőjével kapcsolatban

Az angol kapus elmondta, visszatér-e a Torinóhoz a következő szezonban.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a Manchester Citytől a Torinónál kölcsönben lévő kapus, Joe Hart maradhat az olasz együttesnél, erre már biztosan nem kerül sor. Az angol hálóőr ugyanis maga árulta el, hogy nem tér vissza a Serie A kilencedik helyén végző együtteséhez – írja a Daily Mail.

– Nagyon élveztem az itt töltött időt, remekül éreztem magam, de nem jövök vissza – nyilatkozta a játékos az ESPN-nek, majd a saját Instagram-oldalán is elbúcsúzott a Torino drukkereitől.

– Köszönöm Torino. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ebben a különleges klubban játszhattam. Soha nem fogom elfelejteni azt, ahogyan velem és a családommal törődtetek. Örökké szurkolni fogok a Torinónak. Rengeteg különleges emberrel találkoztam, életem egyik legnagyszerűbb élménye volt.

Hart azt is megerősítette, hogy hiába köti a szerződése 2019 nyaráig a Cityhez, nem ott fog védeni a következő szezonban, de azt nem akarja, hogy újra kölcsönadják. Kérőben nincs hiány, a hírek szerint a Chelsea, a Barcelona, a Manchester United, az Everton és a Leicester City is érdeklődik a 30 éves kapus iránt, akinek a piaci értékét 15 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik