Nemzetközi foci

Nyolc hónap börtönre ítélték a Premier League egykori fenegyerekét

Nile Rangert csalásért büntetik, de kokainozás miatt amúgy sem játszhatott egy ideje.

2009 és 2013 között játszott a Newcaslte Unitednél, a Premier League-ben Nile Ranger. Az egykori U19-es angol válogatott labdarúgó manapság a Southend United keretéhez tartozik, de februárban kokainhasználattal lebukott, azóta nem játszhat.

És még jó ideig nem is játszhat majd, hiszen a The Sun értesülései szerint nemrég nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték, méghozzá meglehetősen pitiáner csalásért: társával együtt megszerezte az áldozat bankkártya-adatait, majd számlájáról egész egyszerűen átutalt magának 2090 fontnyi összeget.

Az eset még 2015-ben történt, de Rangernek már 15 éves kora óta akadnak kisebb-nagyobb összetűzései a hatóságokkal: akkor utcai rablásért került a Fiatalkorúak Nevelőintézetébe, azóta pedig pózolt műpisztollyal, őrizetbe vették ittasan, homofób kijelentésekért megbüntette az FA, illetőleg egy alkalommal felmentették egy nő megerőszakolása vádjában.

A PL-ben két gólt jegyző Ranger a Newcastle mellett a Barnsley, a Sheffield Wednesday, a Swindon Town és a Blackpool játékosa is volt.

Olvasói sztorik