Nemzetközi foci

Fordulat? A Real portugálja még reménykedik a közös folytatásban

A Real Madrid rutinos védőjének, Pepének a szerződése 2017. június 30-ig él a spanyol fővárosban, ám a folytatásról továbbra sem sikerült megegyezniük. Ezzel párhuzamosan a 34 éves portugál bekket már több klubbal is szóba hozták, ám jövője egyelőre bizonytalan. A játékos mindenesetre megerősítette: boldog lenne, ha Madridban maradhatna.

– Hogy mi lesz velem a jövőben? Tiszteletlenség lenne erről beszélni, amikor a csapatunk a BL-döntőre készül. A klubom fontosabb annál, minthogy ilyen kérdésekkel foglalkozzak. Meglátjuk, mi történik június végéig.

Pepét 2007-ben harmincmillió euró ellenében szerezte meg a királyi gárda. A felek sajtóhírek szerint azért nem tudtak megállapodni a közös folytatásról, mivel a klub tizenkét hónapos szerződést szeretne kínálni a játékosnak, míg a portugál két évre írná alá.

A kínai Hopej China Fortune mellett már a Manchester City, Inter Milan, PSG trióval is szóba hozták. Pepe állítólag inkább Európát preferálja az oroszországi világbajnokság miatt, ahol még szeretne pályára lépni.

– A szívem egy része mindig madridista marad. Sokat köszönhetek a klubnak, rengeteget adtak nekem.

Olvasói sztorik