Nemzetközi foci

Dárdai Pál neked is elárulja sikere titkát

Sőt, még együtt is ebédelhetsz a Hertha vezetőedzőjével.

Több neves előadó mellett az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar vezetőedzője, Dárdai Pál is előadást tart a június 8-án megrendezésre kerülő Bizalom Napon az Európa Kongresszusi Központban. A Hertha BSC jelenlegi trénere többek között saját történetének, pályafutásának tapasztalatairól beszél majd. Megtudhatjuk tőle, mi kell egy halványan pislákoló álom felélesztéséhez és hogyan hozzuk ki a maximumot magunkból, akár több területen is egyszerre.

– Alapvetően azért hívtuk Dárdai Pált, mert egy példakép, aki komoly inspirációt adhat vezetés terén az itthoni vállalkozóknak, cégvezetőknek, labdarúgóedzőknek – kezdte Aradi Benjámin, az esemény egyik szervezője. – Ritkán hallhatjuk a berlini együttes vezetőedzőjét előadást tartani, ezért külön öröm, hogy elfogadta a felkérésünket. Úgy gondoljuk, hogy a maga területen az ország egyik, ha nem a leghitelesebb személye.

Az egésznapos rendezvény során akár együtt is ebédelhetnek a résztvevők Dárdai Pállal. További információt a Bizalom Nap hivatalos honlapján a bizalomnap.bizalmikor.hu oldalon, vagy ide kattintva olvashat.

Olvasói sztorik