Nemzetközi foci

Két Barca-játékos is spanyol riválishoz igazolhat

Fiatal spanyoljairól idő előtt mond le a katalán csapat?

A legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint a Valencia új szakvezetőjének, Marcelinónak célpontja nem más, mint a Barcelona játékosa, Denis Suárez. Az edző és a játékos az előző idényben (2015-2016) együtt dolgoztak a Villarrealnál, így jól ismerik egymást. A Superdeporte értesülései szerint Marcelino mindenképpen szeretné leigazolni Denist, hiszen még a Villarreal színeiben egy szezon alatt tizenhárom gólig jutott irányítása alatt – így pontosan tisztában van képességeivel.

A 23 éves középpályás 2016 nyarán nagy reményekkel igazolt a katalánokhoz, ám a 2016-2017-es szezonban kevés lehetőséget kapott: a bajnokságban 26 mérkőzésen egy gólig és négy gólpasszig jutott 1182 perc alatt, de meghatározó játékossá nem sikerült válnia.

Munírról is lemond a katalán óriás?

A Valenciának opciós joga van leigazolni Munir El Haddadit is, aki a mostani idényben a Barcelona kölcsönjátékosaként szerepelt a klubnál. A 21 éves spanyol játékjogát 12 millió euró ellenében szerezhetik meg. Korábban a hírek arról szóltak, hogy a Valenciánál nem tartanak igényt Munír szolgálataira, de Marcelino érkezése sok mindent megváltoztathat…

Olvasói sztorik