Nemzetközi foci

Bizarr! A szurkoló azt kérte a szexi énekesnőtől, hogy ne feküdjön le focista férjével – FOTÓK

A Besiktas egyik elkeseredett szurkolója úgy gondolja, a csapat sztárja, Dusko Tosic túlságosan kimerült a pályán, miután eltölt egy éjszakát popénekes feleségével, Jelena Karleusával.

A Besiktas három mérkőzésre van attól, hogy bezsebelje a török bajnoki címet és egy lelkes drukker attól fél, hogy a belső védő, Dusko Tosic el fog engedni néhány gólt maga mellett, ha az asszonynál minden este betalál. Ugyanis szerinte minden energiáját elveszi a gyönyörű popénekes felesége, Jelena Karleusa. Az őrült drukker ezért a Twitteren fordult a szerb védő párjához.

– Jelena, kérlek ne szexelj Tosiccsal még három hétig. Utána felőlem minden nap csinálhatjátok. A Besiktasnak bajnoknak kell lennie – írta a Twitteren a férfi. A kiírást nagyon felkapták Törökországban, és a kissé zavarba jött Jelena válaszolt is.

– Jézusom, LOL.

Jelena Karleusa énekes, blogger és aktivista, 2008 óta Tosic felesége. Instagramját másfél millióan követik, annak idején azzal vált népszerűvé, hogy megvádolta Kim Kardashiant, hogy ellopta a kinézetét – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik