Nemzetközi foci

Coutinho megszólalt – ez tetszeni fog a Barca-szurkolóknak

A brazil zsenit a nyári klubváltásról kérdezték.

Kapcsolódó cikkek

Az ESPN hasábjain először szólalt meg Philippe Coutinho, akit a lehetséges nyári barcelonai klubváltásról kérdeztek. A Liverpool brazil középpályását tárt karokkal várják a katalánok, miközben az angolok is maximálisan ragaszkodnak hozzá.

– Boldoggá tesz, ha rólam beszélnek. Fantasztikus, hogy egy olyan nagyszerű klub, mint Barcelona érdeklődik irántam és szeretne leigazolni, ez visszajelzés számomra, hogy a kemény munkának igenis van értelme. A Barca a világ egyik legjobb csapata. Hozzám direkt megkeresés még nem futott be, de az ügyeimet a menedzserem intézi, minden rajt fut keresztül. Nekem csak a játékra kell koncentrálnom, minden más területen az ügynököm az illetékes.

A liverpooli szezonhajráról és az esélyekről így beszélt:

– Még két mérkőzés van hátra a 2016-2017-es idényből, és továbbra is esélyünk van arra, hogy a következő szezonban a Liverpool a BL-ben legyen érdekelt. Szeretném a csapatot ehhez a célhoz hozzásegíteni – így a 24 éves játékos, aki hétvégén a West Ham otthonában (0-4) az 57. és a 61. percben is eredményes volt. A Liverpool jelenleg harmadik a tabellán.

Olvasói sztorik