Nemzetközi foci

Ötgólos meccsen nyert a Fiorentina, a hajrában mentett pontot a Milan – VIDEÓ

Hátrányból fordított Paulo Sousa csapata.

A Fiorentina-Lazio mérkőzéssel vette kezdetét szombat este az olasz bajnokság harminchatodik fordulója. Az első félidő még csak helyzeteket hozott, gólt nem, ám a szünet után belehúztak a csapatok.

Az 55. percben Keita kapott remek labdát Albertotól, a szenegáli csatár pedig egy kis szerencsének köszönhetően is, de nem hibázott ziccerben. Tizenkét perccel később egyenlített a Fiorentina, Babacar fejelte Vecino beadását tíz méterről a bal alsó sarokba. A 73. és a 76. percben aztán eldöntötte a hazai gárda a meccset, előbb Kalinic vágta közelről a kapuba a kipattanó labdát, majd Lombardi a saját kapujába lőtt. A 81. percben Murgia révén még szépített a Lazio, ám a Fiorentina örülhetett a 3-2-es sikernek.

A játéknap másik összecsapásán az Atalanta a 43. percben szerzett vezetést a Milan ellen, miután Donnarumma nem tudta elütni a bal oldalról érkező labdát, ami így Conti elé került, a középpályás pedig közelről betalált. A hazai csapat azonban nem tudta megtartani az előnyt, a hajrában Deulofeu nagyszerű csellel küldte el a védőt a tizenhatoson belül, majd lövése megpattanva jutott a hálóba, ezzel 1-1-el zárult a kilencven perc.

Fiorentina-Lazio 0-1

Fiorentina-Lazio 1-1

Fiorentina-Lazio 2-1

Fiorentina-Lazio 3-1

Fiorentina-Lazio 3-2

Atalanta – Milan 1-0

Atalanta – Milan 1-1

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik