Nemzetközi foci

Rooney lehet a kulcs Lukaku megszerzéséhez?

Mourinho feláldozná csapatkapitányát, azt remélve, hogy ezzel a manchesteriek ajánlata lesz a legcsábítóbb az Everton számára.

Az ESPN arról számol be, hogy a Manchester United menedzsere, José Mourinho kész feláldozni a szezonban a megszokottnál kevesebb lehetőséget kapott csapatkapitányát, Wayne Rooneyt az Everton gólvágójának, Romelu Lukakunak a megszerzése érdekében. Mint ismert, az angol válogatott támadó az Evertonban nevelkedett, és 2004-ben éppen innen igazolt a Vörös Ördögökhöz, Mourinho pedig arra számít, hogy az ex-játékos felajánlásával az MU ajánlata lesz a legcsábítóbb a Lukakura vágyó klubok ajánlatainak tengerében.

A lap úgy tudja, Mourinho jól gondolkodott, hiszen az Evertont tényleg érdekli Rooney visszaszerzésének lehetősége, ugyanakkor a hírek szerint a játékos magas fizetése miatt maximum tízmillió fontos értéken számítanák bele a 119-szeres angol válogatott csatárt a cserébe – holott Rooney még mindig legalább húszmilliót ér, Kínába pedig ennek könnyen a duplájáért is eligazolhatna…

Olvasói sztorik