Nemzetközi foci

Figyelem, MU-rajongók! Ibrahimovic döntött manchesteri jövőjéről

A Sunday People és a Mirror legfrissebb beszámolója szerint szinte biztossá vált, hogy a súlyos térdsérülést szenvedő Zlatan Ibrahimovic távozik a Manchester United együttesétől. A hírek szerint a 35 éves svéd klasszis és családja már költözik is el angliai otthonából.

Mint ismert, Zlatan az MU Anderlecht elleni Európa Liga negyeddöntő visszavágó hajrájában szenvedett súlyos térdsérülést, és a hosszú rehabilitáció után valószínűleg csak az év végén, vagy jövőre térhet vissza a pályára. Ibrát az Egyesült Államokban, Pittsburgh-ben operálták meg a múlt héten, de a hírek szerint a klasszis hosszútávon az USA-ban akar maradni, ugyanis a felépülését követően az MLS-ben folytatná karrierjét.

A svéd támadó döntése tehát megszületett a jövőjéről, mert annak ellenére máris búcsúzkodnak a barátaiktól, és kiköltöznek a Manchester-közeli chesire-i házukból, hogy azt a következő szezon elejéig kibérelték. Az MU felajánlotta Ibrahimovicnak, hogy a városban töltse a rehabilitáció időszakát, de a sztár inkább búcsút int Manchesternek, és hazatér Svédországba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik