Nemzetközi foci

Divatot diktál a szőkített Ronaldo

Másfél évtizeddel korábbi hajstílusát idézi a Real Madrid klasszisa.

Hajas László úgy véli, napjainkban nagyrészt a futballisták határozzák meg, milyen a férfiak menő hajviselete. A mesterfodrászt a Bors kereste meg annak kapcsán, hogy Cristiano Ronaldo valamelyest visszatért a 2003-as hajviseletéhez. CR 18 esztendősen, a Manchester United játékosaként szőkítette úgy a sérót, mint most.

– Szerintem a férfiak menő hajviseletének fő katalizátorai egyértelműen a focisták. Ugyanis hiába tűnik fel egy frizura egy divatbemutatón, amíg egy híresség nem kezdi el viselni, addig nem terjed el tömegesen – mondta a bulvárlapnak Hajas László mesterfodrász, aki Beckhamhez hasonlította a portugál klasszist. – Mindketten igazi divatdiktátorok, emlékezzünk csak vissza, hányan készíttettek anno olyan frizurát, mint Beckham.

Visszatérve Ronaldóra, Hajas azt mondja, valóban nagyon hasonlít a korábbi, melírozott hajához. Azzal a különbséggel, hogy itt nem külön tincseket világosítottak ki, hanem a hajvégeket. Ez a nőknél az úgynevezett ombrehaj, aminek most a férfiváltozatát látjuk. A szakember úgy véli, könnyen elképzelhető, hogy Ronaldo hatására elterjed majd a fiatalok körében.

Hajas a portugál focistát az elegánsan lázadó kategóriába sorolta. Míg legfőbb riválisát, Lionel Messit inkább naturálisnak nevezte, ezért állt borzalmasan neki a szőke haj, a szakállról nem is beszélve.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik