Nemzetközi foci

A Chelsea hetvenmillió fontot áldozna a Roma duójára

Radja Nainggolannal és Antonio Rüdigerrel akarja megerősíteni csapatát Conte.

Antonio Conte a nyáron mindenképp szeretné megerősíteni a Chelsea keretét a következő szezonra, kívánságlistája élén pedig az AS Roma két játékosa, Radja Nainggolan és Antonio Rüdiger szerepel – adta hírül a The Sun.

A londoni kékek a hírek szerint 70 millió fontot sem sajnálnának a két játékos leigazolására. A Chelsea már tavaly nyáron is közel volt ahhoz, hogy leigazolja a belga válogatott középpályást, Nainggolant, ám az angolok akkor sokallták a Roma által kért 32 millió fontot. A 29 éves középpályás a Sky Sports News-nak elismerte, hogy Conte megkereste őt, és mivel a Romával nem tud bajnoki címet nyerni, egyre nyitottabb a váltásra, és hogy a világ legerősebb bajnokságába igazoljon, ahol több válogatottbeli társa is szerepel.

A 12-szeres német válogatott belső védőt, Antonio Rüdigert is szóba hozták már korábban is a Chelsea-vel, de tavaly tavasszal súlyos térdsérülést szenvedett, és a tavasszal kezdte visszanyerni régi formáját. A 24 éves középhátvéd értékét 20 millió euróra becsülik.

Olvasói sztorik