Nemzetközi foci

„Lefekszik” az MU az Arsenalnak?

Mourinho a sztárok pihentetésén gondolkozik.

A Celta Vigo otthonában szerzett 1-0-s előnyt a Manchester United az Európa Liga elődöntőjében. Az angol együttes nehéz sorozatban van, ráadásul sok a sérült a csapatnál, így a szűk keret még leterheltebb.

Emiatt José Mourinho menedzser azon gondolkozik, pihenőt ad a kihajtott sztároknak, és a kevésbé foglalkoztatott játékosokat veti be a csapat soros bajnokijain – az is lehet, hogy épp az Arsenal elleni vasárnapi rangadón.

– Azok a játékosok, akik sokat játszottak az elmúlt hetekben, pihenni fognak a hétvégén – jelezte a portugál tréner utalva az áprilisban lejátszott kilenc tétmeccsükre, ami a csütörtöki EL-elődöntővel kiegészülve tíz mérkőzést jelent négy és fél hét alatt.

A szakvezető korábban is utalt már rá, hogy prioritást élvez az Európa Liga, melynek elődöntő-visszavágóját jövő csütörtökön rendezik. Mourinho már a fináléra is gondolt: néhány napja elhintette, az utolsó fordulóban a Crystal Palace ellen az U21-es játékosainak akar lehetőséget adni, így reméli, az ellenfél nem a bennmaradásért fog harcolni az utolsó körben.

Olvasói sztorik